Mocha-Toffee Truffle Baruri
Mocha-Toffee Truffle Bars este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 36 de porții cu 160 de calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de chipsuri de ciocolată cu lapte, ou, granule de cafea instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mocha Toffee Baruri, Mocha Toffee Baruri, și Bare De Trufe Cu Aluat De Biscuiți Cu Mentă Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În bolul mare, se amestecă amestecul de biscuiți, untul topit și oul până se formează aluatul moale.
Întindeți aluatul în fundul unei tigaie unsă de 9x13 inci.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-un castron mic cu microunde, laptele condensat îndulcit cu microunde neacoperit la mare timp de 1 minut. Se amestecă cafeaua instant până când cafeaua se dizolvă în cea mai mare parte; pus deoparte.
Presărați crusta caldă cu chipsuri de ciocolată, bucăți de caramel și nuci pecan.
Stropiți uniform amestecul de lapte condensat îndulcit peste nuci pecan.
Coaceți 23 până la 27 de minute sau până când blatul este maro auriu și Bulbuc în centru. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.