Moartea prin ciocolată

Moartea prin ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați moartea prin ciocolată. Această rețetă servește 8 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 741 calorii, 10g de proteine, și 60g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, ouă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Moartea de ciocolată IV, Moartea prin ciocolată, și Moartea prin Tort de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. unt o tigaie cu formă de arc de 8 inci. Înfășurați fundul tăvii în folie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul și ciocolata dulce-amară într-un bol mare așezat peste o tigaie cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți vasul, amestecați pentru a combina și lăsați să se răcească până la călduță.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateti ouale in amestecul de ciocolata pana se combina bine. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie de prăjire; turnați apă fierbinte până la 1 inch adânc în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți până când tortul este așezat în jurul marginilor, dar în centru, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți folia și lăsați să se răcească pe un suport. Acoperiți cu plastic și răciți timp de cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Faceți glazură: puneți ciocolata cu lapte într-un bol. Aduceți crema doar la fierbere; se toarnă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se lasă să stea 5 minute; bateți până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Scoateți tortul pe un platou; lingură pe glazură. La frigider până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Pentru a crea păianjen, lingura conserve glazura de vanilie într-o pungă ziplock; decupați un colț mic. Țevi linii drepte de la Centrul de tort la marginile exterioare. Conectați liniile prin conducte linii curbe între ele, creând model web. Pipe spider sau plasați un păianjen bomboane pe web.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista