Misterul Orientului
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Misterul Orientului ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 1160 calorii, 11g de proteine, și 81g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ciocolată, colorant alimentar pudră, unt de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Orient Breeze, Orient Express Snack Mix, și Salată De Pui Orient Express.
Instrucțiuni
Faceți baza: utilizați benzi flexibile de aluminiu sau inel mare de tort pentru a forma o bază. Baza pe care am făcut-o avea un diametru de 10 inci.
Așezați inelul pe o suprafață căptușită cu hârtie pergament.
Rotiți o bucată de acetat într-un tub care are o lungime de 14 inci și un diametru de 2 1/2 inci și lipiți-l închis. Setați tubul la capăt și umpleți cu ciocolată neagră. Când este plin, inversați tubul peste vasul de ciocolată, permițând excesului de ciocolată să curgă înapoi în vas.
Să set. Când ciocolata s-a setat, repetați acest pas de câteva ori. Doriți ca tubul să fie destul de robust, deoarece restul piesei Centrale va depinde de acesta. Lăsați tubul de ciocolată să se fixeze până la greu.
Îndepărtați acetatul. Folosiți un cuțit fierbinte pentru a tăia baza tubului, astfel încât să fie plat. Apoi folosiți cuțitul pentru a cicatriza fundul. Doriți să o faceți oarecum texturată, astfel încât să formeze o etanșare mai bună la bază. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi stâlpul pe bază. Poziționați-o bine, astfel încât să puteți odihni ciocolata turnată împotriva ei.
Faceți discurile: utilizați o spatulă offset pentru a răspândi un strat gros de 1/4 inch de ciocolată albă temperată peste o foaie de acetat.
Lasă ciocolata să se așeze ușor. Setați un cerc de tort de 6 inci deasupra ciocolatei și urmăriți-l cu un cuțit ascuțit. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul și puneți discul deoparte. Repetați de încă 2 ori pentru a face un cerc de 8 inci și un cerc de 10 inci. Pentru a picta discul de ciocolată de 6 inci, amestecați câteva linguri de unt de cacao cu o cantitate mică de culoare alimentară pudră. Va fi mai ușor dacă utilizați o mașină de iaurt pentru a vă depozita și încălzi vopselele. Utilizați o pensulă pentru a picta caracterele japoneze de pe disc. Pune deoparte. Utilizați aceeași metodă pentru a picta discul de 8 inci în roșu. Când vopseaua s-a uscat, o puteți glazura cu orice fel de ulei vegetal. Faceți piesa de față.
Rulați ciocolata modelatoare într-un cerc cu diametrul de 20 inch. Folosiți amidon de porumb pentru a împiedica ciocolata modelatoare să se lipească de știftul de rulare sau de suprafața de lucru.
Așezați matrița feței pe o suprafață plană în fața dvs. Adunați cu grijă ciocolata modelatoare și așezați-o peste matrița feței apăsând-o în matriță. Adunați părțile laterale pentru a da restului piesei mai mult caracter. Dimensiunea finită ar trebui să fie de 14 inci și 16 inci de sus în jos. Puteți plasa ciocolata flexibilă de modelare în frigider. Își va păstra forma mai bine atunci când este rece. Folosiți ciocolată neagră Temperată pentru a adera piesa de față la cercul de 10 inci. Acest lucru va oferi piesei un suport suplimentar, astfel încât să poată fi lipit de stâlpul de sprijin. Aderați această piesă la stâlp folosind ciocolată mai temperată.
Faceți ventilatorul: ventilatorul are 9 spițe. Folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat gros de 1/8 inci de ciocolată neagră temperată peste o foaie de acetat.
Lasă ciocolata să se așeze ușor. Folosiți o margine dreaptă pentru a tăia 9 benzi de ciocolată neagră care au fiecare 8 inci lungime și 3/8 inci lățime. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul. Aranjați piesele ventilatorului astfel încât să se răspândească uniform pe un spațiu larg de 8 inci. Poate fi necesar să ajustați această măsurare pentru a se potrivi cu partea inferioară a ventilatorului pe care îl faceți. Lipiți spițele împreună spre 1 capăt. Dacă este necesar, folosiți un cuțit fierbinte pentru a tăia capetele ciocolatei. Utilizați modelarea ciocolatei pentru a face fața ventilatorului.
Rulează ciocolata modelatoare, astfel încât să aibă o lățime de aproximativ 30 de centimetri. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a urmări în jurul ventilatorului pentru a obține forma. Adunați cu grijă ciocolata modelatoare și așezați-o peste ventilator folosind ventilatorul pentru a crea pliurile. Ventilatorul meu terminat a fost de aproximativ 24 inci în partea de sus și 9 inci în partea de jos. Folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat gros de 1/8 inci de ciocolată albă temperată peste o foaie de acetat.
Lasă ciocolata să se așeze ușor.
Tăiați o bucată curbată de ciocolată care are o lățime de aproximativ 2 centimetri. Acest lucru va servi drept suport suplimentar pentru ventilator. Vopsiți partea din spate a ventilatorului cu ciocolată albă. Folosiți ciocolată mai temperată pentru a lipi piesa de sprijin în spatele ventilatorului. Folosiți ciocolată mai temperată pentru a lipi spițele în partea de jos a ventilatorului. Dacă utilizați un aerograf, pur și simplu puneți câteva picături de culoare în recipientul aerografului și decorați, așa cum sunteți inspirați. Dacă utilizați o pensulă, amestecați împreună câteva linguri de unt de cacao cu o cantitate mică de culoare alimentară pudră. Va fi mai ușor dacă utilizați o mașină de iaurt pentru a vă depozita și încălzi vopselele. Aplicați culoarea acolo unde sunteți inspirați să faceți acest lucru. Folosiți ciocolată Temperată pentru a adera spițele în spatele ventilatorului. Folosiți ciocolată mai temperată pentru a adera ventilatorul la suport. Aderați discurile pictate la suport. Surse: modelarea ciocolata: Beryls tort decorare masca: Noutatea Magazin ciocolata Melter: Demarle New Jersey, Demarle.com Spray rece de ciocolată: PCB în Franța 011 33 0388 587333