Misterul Orientului

Misterul Orientului
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Misterul Orientului ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 1160 calorii, 11g de proteine, și 81g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ciocolată, colorant alimentar pudră, unt de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Orient Breeze, Orient Express Snack Mix, și Salată De Pui Orient Express.

Instrucțiuni

1
Faceți baza: utilizați benzi flexibile de aluminiu sau inel mare de tort pentru a forma o bază. Baza pe care am făcut-o avea un diametru de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2
Așezați inelul pe o suprafață căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1
Rotiți o bucată de acetat într-un tub care are o lungime de 14 inci și un diametru de 2 1/2 inci și lipiți-l închis. Setați tubul la capăt și umpleți cu ciocolată neagră. Când este plin, inversați tubul peste vasul de ciocolată, permițând excesului de ciocolată să curgă înapoi în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Să set. Când ciocolata s-a setat, repetați acest pas de câteva ori. Doriți ca tubul să fie destul de robust, deoarece restul piesei Centrale va depinde de acesta. Lăsați tubul de ciocolată să se fixeze până la greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3
Îndepărtați acetatul. Folosiți un cuțit fierbinte pentru a tăia baza tubului, astfel încât să fie plat. Apoi folosiți cuțitul pentru a cicatriza fundul. Doriți să o faceți oarecum texturată, astfel încât să formeze o etanșare mai bună la bază. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi stâlpul pe bază. Poziționați-o bine, astfel încât să puteți odihni ciocolata turnată împotriva ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Faceți discurile: utilizați o spatulă offset pentru a răspândi un strat gros de 1/4 inch de ciocolată albă temperată peste o foaie de acetat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
5
Lasă ciocolata să se așeze ușor. Setați un cerc de tort de 6 inci deasupra ciocolatei și urmăriți-l cu un cuțit ascuțit. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul și puneți discul deoparte. Repetați de încă 2 ori pentru a face un cerc de 8 inci și un cerc de 10 inci. Pentru a picta discul de ciocolată de 6 inci, amestecați câteva linguri de unt de cacao cu o cantitate mică de culoare alimentară pudră. Va fi mai ușor dacă utilizați o mașină de iaurt pentru a vă depozita și încălzi vopselele. Utilizați o pensulă pentru a picta caracterele japoneze de pe disc. Pune deoparte. Utilizați aceeași metodă pentru a picta discul de 8 inci în roșu. Când vopseaua s-a uscat, o puteți glazura cu orice fel de ulei vegetal. Faceți piesa de față.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Rulați ciocolata modelatoare într-un cerc cu diametrul de 20 inch. Folosiți amidon de porumb pentru a împiedica ciocolata modelatoare să se lipească de știftul de rulare sau de suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Modelarea CiocolateiModelarea Ciocolatei
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Așezați matrița feței pe o suprafață plană în fața dvs. Adunați cu grijă ciocolata modelatoare și așezați-o peste matrița feței apăsând-o în matriță. Adunați părțile laterale pentru a da restului piesei mai mult caracter. Dimensiunea finită ar trebui să fie de 14 inci și 16 inci de sus în jos. Puteți plasa ciocolata flexibilă de modelare în frigider. Își va păstra forma mai bine atunci când este rece. Folosiți ciocolată neagră Temperată pentru a adera piesa de față la cercul de 10 inci. Acest lucru va oferi piesei un suport suplimentar, astfel încât să poată fi lipit de stâlpul de sprijin. Aderați această piesă la stâlp folosind ciocolată mai temperată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Modelarea CiocolateiModelarea Ciocolatei
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
8
Faceți ventilatorul: ventilatorul are 9 spițe. Folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat gros de 1/8 inci de ciocolată neagră temperată peste o foaie de acetat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
9
Lasă ciocolata să se așeze ușor. Folosiți o margine dreaptă pentru a tăia 9 benzi de ciocolată neagră care au fiecare 8 inci lungime și 3/8 inci lățime. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul. Aranjați piesele ventilatorului astfel încât să se răspândească uniform pe un spațiu larg de 8 inci. Poate fi necesar să ajustați această măsurare pentru a se potrivi cu partea inferioară a ventilatorului pe care îl faceți. Lipiți spițele împreună spre 1 capăt. Dacă este necesar, folosiți un cuțit fierbinte pentru a tăia capetele ciocolatei. Utilizați modelarea ciocolatei pentru a face fața ventilatorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Modelarea CiocolateiModelarea Ciocolatei
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Rulează ciocolata modelatoare, astfel încât să aibă o lățime de aproximativ 30 de centimetri. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a urmări în jurul ventilatorului pentru a obține forma. Adunați cu grijă ciocolata modelatoare și așezați-o peste ventilator folosind ventilatorul pentru a crea pliurile. Ventilatorul meu terminat a fost de aproximativ 24 inci în partea de sus și 9 inci în partea de jos. Folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat gros de 1/8 inci de ciocolată albă temperată peste o foaie de acetat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Modelarea CiocolateiModelarea Ciocolatei
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Lasă ciocolata să se așeze ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
12
Tăiați o bucată curbată de ciocolată care are o lățime de aproximativ 2 centimetri. Acest lucru va servi drept suport suplimentar pentru ventilator. Vopsiți partea din spate a ventilatorului cu ciocolată albă. Folosiți ciocolată mai temperată pentru a lipi piesa de sprijin în spatele ventilatorului. Folosiți ciocolată mai temperată pentru a lipi spițele în partea de jos a ventilatorului. Dacă utilizați un aerograf, pur și simplu puneți câteva picături de culoare în recipientul aerografului și decorați, așa cum sunteți inspirați. Dacă utilizați o pensulă, amestecați împreună câteva linguri de unt de cacao cu o cantitate mică de culoare alimentară pudră. Va fi mai ușor dacă utilizați o mașină de iaurt pentru a vă depozita și încălzi vopselele. Aplicați culoarea acolo unde sunteți inspirați să faceți acest lucru. Folosiți ciocolată Temperată pentru a adera spițele în spatele ventilatorului. Folosiți ciocolată mai temperată pentru a adera ventilatorul la suport. Aderați discurile pictate la suport. Surse: modelarea ciocolata: Beryls tort decorare masca: Noutatea Magazin ciocolata Melter: Demarle New Jersey, Demarle.com Spray rece de ciocolată: PCB în Franța 011 33 0388 587333
Ingrediente de care veți avea nevoie
Modelarea CiocolateiModelarea Ciocolatei
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista