Mini versiune de tort de înger Mocha Mousse
Versiunea Mini a tortului Mocha Mousse Angel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați tortul de mâncare size angel, siropul de ciocolată, cafeaua instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de mâncare Mocha Mousse Angel cu frișcă de ciocolată, Tort De Înger Mochan Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Mocha-Tort De Mâncare Înger Glazurat Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tortul în trei straturi.Pregătiți mousse. Puneți 1 lingură de apă clocotită într-un bol de amestecare.
Adăugați cafeaua și amestecați pentru a se dizolva.
Adăugați marshmallow CR aproxumme și bateți cu un mixer portabil neted. Îndoiți toppingul biciuit.Căptușiți în interiorul unei tigaie de pâine de 9 inci cu folie de plastic și așezați primul strat al tortului cu mâncare înger în tigaie.
Întindeți aproximativ 1/4 din amestecul de mocha peste tort.
Așezați dreptunghiurile graham cracker lateral peste mousse, tăindu-le astfel încât să aibă aceeași lățime ca tortul.
Întindeți puțin mai multă umplutură de mousse (încă 1/4 ) peste biscuiți și acoperiți cu al doilea strat de tort. Repet, stratificarea mouse-ului mocha, mai multe biscuiți graham și mousse-ul mocha rămas. Acoperiți cu stratul superior și puneți folie de plastic peste tort.
Puneți totul în congelator și congelați timp de aproximativ 3 ore sau până când tortul este solid sau cel puțin suficient de ușor pentru a lucra.
Scoateți tortul congelat din congelator și ridicați tortul din tigaie. Îndepărtați folia de plastic și puneți tortul înghețat pe o tavă de tort.
Întindeți frisca de ciocolată (sau biciul rece) pe întregul tort. Se răcește aproximativ 4 ore sau suficient de mult, astfel încât biscuiții graham să se înmoaie. Când este gata de servit, stropiți tortul cu sirop de ciocolată și tăiați-l în 4 până la 6 felii mari.