Mini Tartele Cu Caramel-Alune

Mini Tartele Cu Caramel-Alune
Caramel-alune Mini Tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 126 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, sirop de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartele De Ciocolată-Alune, Tartele de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice, și Tartele cu Mousse de cafea cu alune – cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt 30 de mini cupe de brioșă din metal sau silicon (capacitate de la 1 la 1 1/2 lingură). Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
2
Adăugați unt și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 5 linguri de smântână și vanilie și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, doar până când amestecul începe să se aglomereze, adăugând mai multă smântână cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Apăsați 2 lingurițe de aluat uniform pe părțile de jos și în sus ale fiecărei mini cupe de briose pregătite. Pierce tartlet cruste peste tot cu furculiță. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
AluatAluat
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. înghețați crustele cu 30 de minute înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți crustele congelate până devin aurii și coapte, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați în raft și răciți crustele în cupe de briose 10 minute. Slăbiți cu grijă crustele din cupele de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
7
Transferați crustele pe foaia de copt cu margini și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați 2 până la 3 alune în fiecare crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Combinați zahărul brun, untul, siropul de porumb, 2 linguri de apă și sarea într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Aduceți amestecul la fiert, apoi fierbeți 2 minute fără a agita (amestecul se va bule și se va îngroșa ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați smântână (amestecul va bule puternic); se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
4
Se toarnă caramelul în ceașcă de măsurare cu 2 cani; se răcește 10 minute. Lingurați caramelul peste alune în cruste, umplând cruste aproape până sus. Se dă la frigider până când caramelul începe să se întărească ușor, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
5
Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
6
Stropiți ciocolată topită deasupra tartulelor. Se răcește până când ciocolata este setată, aproximativ 30 de minute. Faceți înainte: mini tartletele pot fi făcute cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
7
Lăsați tartulele să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
1
Congelarea crustelor de tartlet înainte de coacere reduce flambajul și îi ajută să-și păstreze forma în timp ce se coace.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista