Mini tarte cu anghinare și brânză
Rețeta de mini-tarte cu anghinare și brânză poate fi preparată în aproximativ 35 de minute . Această rețetă are 12 porții. O porție conține 195 de calorii , 9 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Un amestec de tarhon (opțional), brânză cheddar, foi de wonton și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Per total, această rețetă obține un scor destul de slab de 39% . Rețete similare includ mini-tarte cu mere condimentate, ciocolată , anghinare, Kalamata și mini-pizza cu roșii uscate la soare, usturoi și rozmarin și ciuperci umplute cu anghinare și brânză .
Instrucțiuni
Apăsați ușor foile de wonton în forme de brioșe mici unse cu spray de gătit, permițând marginilor să se extindă deasupra formelor. Pulverizați marginile cu spray de gătit.
Într-un bol mare, combinați crema de brânză, brânza cheddar, muștarul și ardeiul cayenne până se omogenizează. Adăugați anghinarea și ardeiul roșu. Turnați în forme de wonton.
Coaceți la 175°C timp de 18-20 de minute sau până când amestecul de brânză se întărește și wonton-urile sunt ușor rumenite.
Se ornează cu mărar sau tarhon, dacă se dorește.