Mini sacou cartofi
Cartofii mini sacou ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $1.12 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 92 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi noi, arpagic, sare de mare și smântână pe jumătate grasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Mini sacou cartofi, Cartofi Vegetarieni, și Cartofi de jachetă umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Înțepați cartofii cu o furculiță, frecați cu uleiul, apoi aruncați cu sare de mare. Aranjați pe o foaie de copt și coaceți timp de 1 oră.
Lăsați cartofii să se răcească timp de 10-15 minute, apoi tăiați o cruce mică în partea de sus a fiecăruia și ciupiți bazele pentru a se deschide puțin.
Adăugați câte o linguriță de smântână acrită, puțin piper negru proaspăt măcinat și o stropire de arpagic.