Mini rulouri de șuncă și brânză ale lui Jen

Mini rulouri de șuncă și brânză ale lui Jen
Mini rulourile de șuncă și brânză ale lui Jen necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 243 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos de muștar cu miere, gătiți complet șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Mini rulouri de șuncă și brânză, Mini Rulouri De Șuncă Și Brânză, și Mini Rulouri De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Feliați fiecare rolă aproape până la capăt, dar păstrând partea superioară atașată. Aranjați rulourile pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se amestecă sosul de muștar cu miere în unt topit până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Periați amestecul de unt în interiorul fiecărei role folosind o perie de patiserie, asigurându-vă că obțineți partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Puneți un strat de brânză elvețiană și șuncă în fiecare rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Închideți fiecare rulou și periați blatul cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Presărați partea superioară a fiecărei role cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista