Mini rulouri de șuncă și brânză

Mini rulouri de șuncă și brânză
Mini rulouri de șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 101 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de rulouri de cină, ceapă, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Mini rulouri de șuncă și brânză, Mini Rulouri De Șuncă Și Brânză, și Mini Rulouri De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un bol mic de amestecare, combinați fulgi de ceapă, muștar, semințe de Mac și margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Semințe De MacSemințe De Mac
MargarinăMargarină
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Împărțiți fiecare rulou de cină. Faceți un sandviș cu șuncă și brânză și rulourile de cină. Aranjați sandvișurile pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
BrânzăBrânză
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Stropiți amestecul de semințe de mac peste sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
5
Coaceți timp de 20 de minute sau până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți aceste sandvișuri calde.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista