Mini prăjituri de fasole neagră cu Carnitas și Avocado
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole, frunze de dafin, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de fasole neagră cu cremă de Avocado, Mini prăjituri de fasole neagră cu cremă de Cilantro-Lime, și Prăjituri De Fasole Neagră Cu Ou Prăjit Și Cremă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați usturoiul, coriandrul și frunza de dafin într-o bucată mică de pânză de brânză și legați-o strâns cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Apa Suplimentara
2
Așezați pachetul într-o cratiță cu fund mediu greu împreună cu ceapa, maghiranul și sarea. Aranjați carnea de porc într-un singur strat și adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea. Se aduce la foc mic la foc mediu. Îndepărtați și aruncați orice spumă care plutește la suprafață folosind o lingură mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, degresând suprafața și întorcând bucățile de porc ocazional, până când carnea este fragedă și abia începe să se sfărâme, aproximativ 1 1/2 ore. (Poate fi necesar să reglați căldura la minim pentru a o menține la foc mic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Scoateți și aruncați pachetul de plante și jumătățile de ceapă. Creșteți căldura la mediu și gătiți până când apa rămasă se evaporă și doar grăsimea topită acoperă fundul tigaiei. Reduceți focul la minim și lăsați carnea să se prăjească în grăsime, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute. Între timp, încălziți cuptorul la 300 km f și aranjați un suport în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Așezați făina de porumb într-un vas puțin adânc și lăsați-o deoparte. Puneți o foaie de copt deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Așezați fasolea, usturoiul, oul, pesmetul, coriandrul, ceapa, sosul fierbinte și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați până când ingredientele sunt încorporate și fasolea este descompusă, dar rămân unele fasole întregi, aproximativ 15 (1 secundă) impulsuri, oprind procesorul și răzuind părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.Scoateți amestecul de fasole în mâini 1 lingură de grămadă la un moment dat și formați-l în 24 (lățime de 2 inci). Înveliți prăjiturile peste tot cu făina de porumb și așezați-le pe foaia de copt rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kg Tortillas De Maíz
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați 8 din torturi în tigaie și prăjiți până se rumenesc și se încălzesc, reglând căldura după cum este necesar, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Întoarceți prăjiturile prăjite pe foaia de copt și repetați cu prăjiturile rămase, adăugând uleiul rămas în tigaie, după cum este necesar între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați foaia de copt în cuptor pentru a păstra warm.To asamblați: înjumătățiți și lăsați avocado și scoateți carnea într-un castron mediu.
Adăugați sucul de lămâie, condimentați cu sare și zdrobiți grosier cu o furculiță până când rămân doar câteva bucăți de dimensiuni medii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Scoateți prăjiturile cu fasole neagră și carnitas din cuptor. Împărțiți tot amestecul de avocado printre prăjiturile cu fasole neagră și acoperiți cu carnitas (este posibil să mai rămână câteva).