Mini prăjituri de fasole neagră cu Carnitas și Avocado

Mini prăjituri de fasole neagră cu Carnitas și Avocado
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole, frunze de dafin, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de fasole neagră cu cremă de Avocado, Mini prăjituri de fasole neagră cu cremă de Cilantro-Lime, și Prăjituri De Fasole Neagră Cu Ou Prăjit Și Cremă De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați usturoiul, coriandrul și frunza de dafin într-o bucată mică de pânză de brânză și legați-o strâns cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Așezați pachetul într-o cratiță cu fund mediu greu împreună cu ceapa, maghiranul și sarea. Aranjați carnea de porc într-un singur strat și adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea. Se aduce la foc mic la foc mediu. Îndepărtați și aruncați orice spumă care plutește la suprafață folosind o lingură mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, degresând suprafața și întorcând bucățile de porc ocazional, până când carnea este fragedă și abia începe să se sfărâme, aproximativ 1 1/2 ore. (Poate fi necesar să reglați căldura la minim pentru a o menține la foc mic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scoateți și aruncați pachetul de plante și jumătățile de ceapă. Creșteți căldura la mediu și gătiți până când apa rămasă se evaporă și doar grăsimea topită acoperă fundul tigaiei. Reduceți focul la minim și lăsați carnea să se prăjească în grăsime, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute. Între timp, încălziți cuptorul la 300 km f și aranjați un suport în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Așezați făina de porumb într-un vas puțin adânc și lăsați-o deoparte. Puneți o foaie de copt deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Așezați fasolea, usturoiul, oul, pesmetul, coriandrul, ceapa, sosul fierbinte și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați până când ingredientele sunt încorporate și fasolea este descompusă, dar rămân unele fasole întregi, aproximativ 15 (1 secundă) impulsuri, oprind procesorul și răzuind părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.Scoateți amestecul de fasole în mâini 1 lingură de grămadă la un moment dat și formați-l în 24 (lățime de 2 inci). Înveliți prăjiturile peste tot cu făina de porumb și așezați-le pe foaia de copt rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați 8 din torturi în tigaie și prăjiți până se rumenesc și se încălzesc, reglând căldura după cum este necesar, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Întoarceți prăjiturile prăjite pe foaia de copt și repetați cu prăjiturile rămase, adăugând uleiul rămas în tigaie, după cum este necesar între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați foaia de copt în cuptor pentru a păstra warm.To asamblați: înjumătățiți și lăsați avocado și scoateți carnea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați sucul de lămâie, condimentați cu sare și zdrobiți grosier cu o furculiță până când rămân doar câteva bucăți de dimensiuni medii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Scoateți prăjiturile cu fasole neagră și carnitas din cuptor. Împărțiți tot amestecul de avocado printre prăjiturile cu fasole neagră și acoperiți cu carnitas (este posibil să mai rămână câteva).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnitasCarnitas
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se ornează cu coriandru și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista