Mini Prăjituri Cu Cireșe

Mini Prăjituri Cu Cireșe
Cherry mini prăjituri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 58 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de băuturi cu aromă de cireșe, apă, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mini Prăjituri Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos, Mini Prăjituri De Lavă Cu Cireșe De Ciocolată, și Mini Prăjituri Cu Cireșe De Ciocolată Neagră.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F (350 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar de aproximativ 58 de mini cupe de briose. În castron mare, bate mini prăjituri ingrediente cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, apoi la viteză medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (aproximativ jumătate pline). (Dacă utilizați o tigaie, puneți la frigider aluatul în timp ce coaceți alte prăjituri; spălați tigaia înainte de a umple cu aluat suplimentar.)
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți 10 până la 13 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți prăjiturile din cupele de briose în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
5
Așezați raftul de răcire pe foaia de prăjituri sau pe hârtie cerată pentru a prinde picăturile de glazură. Într-o cratiță de 3 litri, amestecați toate ingredientele glazurate, cu excepția apei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se încălzește la foc mic, amestecând frecvent, până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 lingurițe de apă fierbinte. Dacă este necesar, amestecați cu până la 1 linguriță mai multă apă, astfel încât glazura să acopere doar prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Întoarceți fiecare tort, astfel încât partea superioară să fie în jos pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Se toarnă aproximativ 1 lingură glazură peste fiecare tort, lăsând glazura să acopere părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Completați fiecare tort cu inimi de bomboane. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimile De ConversațieInimile De Conversație
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții58
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista