Mini Prăjituri Cu Cireșe

Mini Prăjituri Cu Cireșe
Cherry mini prăjituri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 58 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de băuturi cu aromă de cireșe, apă, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mini Prăjituri Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos, Mini Prăjituri De Lavă Cu Cireșe De Ciocolată, și Mini Prăjituri Cu Cireșe De Ciocolată Neagră.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F (350 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar de aproximativ 58 de mini cupe de briose. În castron mare, bate mini prăjituri ingrediente cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, apoi la viteză medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (aproximativ jumătate pline). (Dacă utilizați o tigaie, puneți la frigider aluatul în timp ce coaceți alte prăjituri; spălați tigaia înainte de a umple cu aluat suplimentar.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți 10 până la 13 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți prăjiturile din cupele de briose în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Așezați raftul de răcire pe foaia de prăjituri sau pe hârtie cerată pentru a prinde picăturile de glazură. Într-o cratiță de 3 litri, amestecați toate ingredientele glazurate, cu excepția apei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se încălzește la foc mic, amestecând frecvent, până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 lingurițe de apă fierbinte. Dacă este necesar, amestecați cu până la 1 linguriță mai multă apă, astfel încât glazura să acopere doar prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Întoarceți fiecare tort, astfel încât partea superioară să fie în jos pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Se toarnă aproximativ 1 lingură glazură peste fiecare tort, lăsând glazura să acopere părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Completați fiecare tort cu inimi de bomboane. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimile De ConversațieInimile De Conversație
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții58
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista