Mini gogoși coapte cu glazură de vanilie, arțar sau Mocha

Mini gogoși coapte cu glazură de vanilie, arțar sau Mocha
Mini gogoși coapte cu glazură de vanilie, arțar sau Mocha ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 314 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 434 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte de cocos plin de grăsime, aromă de arțar, zahăr pudră / cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini gogoși cu glazură de vanilie {}, Gogoși coapte cu glazură de vanilie, și Gogoși de cireșe (coapte) cu glazură de vanilie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F și ungeți ușor o mini tigaie pentru gogoși (opțional puteți folosi o mini tigaie pentru cupcake pentru a face găuri pentru gogoși).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Mini Tava Pentru BrioșeMini Tava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Se amestecă toate ingredientele pentru gogoși într-un castron mediu până se omogenizează bine. Puneți aluatul în tigaia pregătită, folosind aproximativ 1 lingură de aluat pentru fiecare gogoașă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când o scobitoare introdusă într-o gogoașă iese curată.Folosind un tel sau începând cu un mixer manual la viteză mică, amestecați toate ingredientele pentru glazura pe care o faceți într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
BatetiBateti
BolBol
4
Scoateți gogoșile din tigaie și înmuiați-le imediat în glazură cât sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați gogoșile cu glazura în sus pe o grătar așezată peste foaia de copt sau hârtia cerată pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista