Minestrone fără carne minestrone ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 460 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,27 USD pe porție. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, legume, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Meatball Minestrone, Wintery Meatball Minestrone, și Chifteluță Ușoară Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți bulionul de pui și bulionul de vită într-un cuptor olandez mare sau oală; adăugați chifteluțe, legume, roșii și macaroane. Acoperiți cuptorul olandez și aduceți la fierbere, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Bulion De Vită
Legume
Chiftele
Macaroane
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scoateți capacul și amestecați.
3
Se amestecă boabele de rinichi și condimentele italiene în supă; reduceți focul la mediu. Se fierbe, amestecând frecvent, până când macaroanele sunt fragede, 6 până la 7 minute. Supă de lingură în 6 boluri; garnisiți fiecare cu 1 lingură de parmezan.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.