Migdale Confiate Cu Ciocolată
Ciocolata migdale confiate ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 691 calorii, 13g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de migdale, zahăr granulat, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Migdale Confiate Cu Ciocolată, Toffee Banana ciocolată albă Budinca de orez w / migdale confiate, și Migdale Confiate.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie cu spray de gătit și lăsați-o deoparte.
Se amestecă siropul de porumb, zahărul granulat și 2 linguri. apă într-un 4-qt. iarbă. Se aduce la fierbere; se fierbe 2 minute.
Reduceți căldura la mediu-mare, adăugați nuci și gătiți, amestecând continuu; siropul se va cristaliza în zahăr în jurul nucilor și va deveni foarte nisipos. Continuați să gătiți și să amestecați până când zahărul începe să se topească din nou și să se caramelizeze, aproximativ 5 minute. Când nucile miros prăjite și tot zahărul s-a caramelizat și este maro mediu, scoateți-l de pe foc. Se amestecă untul. Turnați cu grijă nucile fierbinți pe tigaia pregătită (oală de rezervă).
Pulverizați dinții a 2 furci cu spray de gătit. Folosind Furculițe, amestecați și separați piulițele până se răcește. Congelați piulițele pe tigaie 30 de minute.
Între timp, adăugați 3 in. apă la oală rezervată; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc. Puneți ciocolata într-un castron metalic mediu și puneți vasul peste oală.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când ciocolata se topește.
Transferați nucile din congelator într-un castron mediu.
Se toarnă jumătate din ciocolata topită peste nuci; se amestecă bine pentru a acoperi. Întoarceți nucile pe foaia de copt, întinzându-le și separându-le. Puneți nucile la congelator până când ciocolata s-a setat, aproximativ 20 de minute. Repetați cu ciocolata topită rămasă.
Împărțiți nucile între 2 boluri. Cerneti cacao peste primul bol, aruncand usor pentru a acoperi nucile. Repetați cu al doilea castron, folosind zahăr pudră în loc de cacao. Depozitați piulițele separat în recipiente etanșe până la 2 săptămâni.