Miere-somon Dijon și sparanghel
Honey-Dijon somon și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 390 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $ 4.27 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de nuci, unt, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu miere Dijon cu sparanghel, Marinada De Somon Cu Miere - Dijon-Mărar, și Somon prăjit cu glazură de miere-Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, untul și sosul Worcestershire până se omogenizează. Se amestecă mierea, muștarul și piperul.
Așezați fiecare file de somon pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 12 în.).
Stropiți cu amestec de miere și presărați cu nuci.
Așezați sparanghelul în jurul somonului. Îndoiți folia în jurul somonului și sigilați bine. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.