Miere de trifoi
Mierea de trifoi necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 123 de calorii . Această rețetă servește 72. Pentru 6 cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită flori, apă, petale de trandafiri și zahăr. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap . Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Carne de porc Po Boys cu oțet Habenero și maioneză cu miere de muștar , salată de pui cu crustă de migdale cu sos de muștar cu miere și Anticuchos de biban alb cu marinată de miere Aji Chile și salsa Semilla sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Spălați bine trifoiul și petalele de trandafir în apă curentă rece; se scurge bine. Se usucă.
Puneți într-un castron mare de metal; pus deoparte.
Într-o cratiță mare și grea, aduceți zahărul și apa la fiert, amestecând constant. Se fierbe fără a amesteca până când un termometru pentru bomboane arată 220°; se ia de pe foc.
Se toarnă peste trifoi și petale de trandafir; se lasa sa stea 45 de minute.
Se toarnă printr-o grosime dublă de stofă; aruncați trifoiul și petalele de trandafir.
Turnați mierea în borcane; păstrați la frigider.