Miere condiment friptură de curcan cu mere pecan umplutura
Miere Spice friptură de curcan cu mere pecan umplutura ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 802 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați curcan, pudră de chili, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Turcia Apple Pecan Umplutura, și Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere-Pecan și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°. începând de la deschiderea din spate a curcanului, separați ușor pielea de pieptul de curcan, folosind degetele. Într-un castron mic, amestecați împreună miere, 2 linguri de unt topit, pudra de chili, ienibahar și chimen; periați jumătate din amestec peste pieptul de curcan sub piele (rezervați amestecul de miere rămas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu-mare. Gatiti nucile pecan in unt 1-2 minute, amestecand ocazional, pana se prajesc usor. Se amestecă ușor mărul, amestecul de umplutură și sucul de mere până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Umpleți curcanul chiar înainte de coacere. Umpleți mai întâi zona osiei cu umplutură. Fixați pielea gâtului în spate cu frigărui. Ori aripi peste spate cu sfaturi atinge. Umpleți ușor cavitatea corpului cu umplutura rămasă. (Nu împachetați-umplutura se va extinde în timpul gătitului.) Tuck copane sub banda de piele la coada, sau cravată împreună cu șir grele, apoi cravată la coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul. Nu adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Acoperiți cu folie și coaceți 3 până la 4 ore, descoperind și perindând cu amestecul de miere rămas pentru ultimele 30 de minute de coacere, până când termometrul citește 82° și sucul nu mai este roz când centrul coapsei este tăiat. Copanele trebuie să se miște ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Așezați curcanul pe platoul cald; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Lăsați să stea cel puțin 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură. Acoperiți și refrigerați orice curcan rămas și umplutura separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt