Miel Tandoori La Grătar

Miel Tandoori La Grătar
Mielul Tandoori la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 500 de calorii, 57G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de piper, semințe de chimen, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, Frigarui De Miel În Stil Tandoori La Grătar, și Miel Tandoori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent; pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grătar de miel 25 de minute pentru mediu-rar (temperatura internă la cea mai groasă parte a cărnii ar trebui să fie 125 f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Lăsați mielul să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista