Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul Sicilian sotat. O porție conține 661 calorii, 26g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capere, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miel Cu Legume Sotate, Cotlete de miel cu mere sote, și Miel sau carne de vită Sotată etiopiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Setați o tigaie mare la foc mare și adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, Optional
4
Adăugați mielul în tigaie împreună cu usturoiul și sotati până când tocmai ați fiert, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați fulgii de oregano și piper și amestecați. Mielul se face când este rumenit peste tot, dar încă fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, Optional
6
Se transferă într-un vas și se lasă deoparte.
7
Puneți tigaia înapoi la foc și reduceți focul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa, ardeii prăjiți și ciupercile în tigaie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se sotează până când legumele încep să se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
10
Degajează tigaia cu vinul, răzuind orice bucăți rumenite. Se amestecă măslinele, caperele și coaja de lămâie. Aduceți la foc mic și reduceți cu două treimi, 3 până la 5 minute. Condimentează cu sare și piper. Întoarceți mielul în tigaie și amestecați împreună pentru a încorpora aromele și a încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils Argintii
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Serviți mielul cu pilaf de orez și garnisiți cu pătrunjelul.