Miel cu firimituri Garam Masala și sos de mentă Curry
Rețeta mielul cu firimituri Garam Masala și sos de mentă Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, apă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Salată de pui curry cu biscuiți Garam Masala, și Cozi de miel cu Garam Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic, amestecând cu un tel pentru a forma o suspensie. Aduceți oțetul și zahărul la foc mic într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați amestecul de suspensie; se fierbe 2 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând constant cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Se ia de pe foc. Se amestecă menta și pudra de curry; abrupt 30 de minute. Se strecoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Pentru a pregăti mielul, puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Combinați pesmetul, garam masala, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați mielul pe o foaie de copt superficială. Apăsați amestecul de pesmet pe Miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch organic Gruner Veltliner. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.