Miel condimentat marocan cu Harissa

Miel condimentat marocan cu Harissa
Marocan condimentat miel cu Harissa necesită în jurul valorii de 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,26 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 235 calorii. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, boabe de piper, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Harissa Condimentat Fulgi De Ovăz Marocan, Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan, și Harissa-Cotlet De Miel Condimentat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar. Alternativ, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Feliați pâinea în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3
Ungeți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și grătiți ușor pe 1 parte. Se răcește și se păstrează într-un recipient sigilat până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Combinați harissa, smântâna, jumătate din coaja de lămâie și jumătate din sucul de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
HarissaHarissa
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Dacă este necesară mai multă lămâie, adăugați restul de coajă și / sau suc. Puneți într-o sticlă de stoarcere pentru o asamblare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți Generos rafturile de miel cu amestecul de condimente, sare și piper. Fii precaut cu ardeiul, deoarece există piper în amestecul de condimente. Ar trebui să existe un strat uniform de condimente în jurul mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie foarte mare la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați rafturi de miel și căutați la foc mare pentru a forma o crustă pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți din tigaie, transferați într-un vas de copt și terminați la cuptor timp de 8 minute sau până când este mediu rar.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Asamblare: feliați mielul în felii groase de 1/4 inch cât mai aproape de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
11
Așezați o bucată de miel deasupra unei felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12
Adăugați o picătură de harissa (amintiți-vă că este picantă), apoi terminați cu o julienne subțire de caise uscate și o crenguță de chervil. Pentru condimente suplimentare, adăugați un strop de sare și o picătură de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Caise UscateCaise Uscate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
ChervilChervil
HarissaHarissa
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Într-o tigaie mică, prăjiți toate condimentele la foc mediu. Se lasă să se răcească și apoi se macină într-o râșniță de cafea până la o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista