Midwest Chiftele Caserola
Midwest Meatball caserola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,14 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, pesmet, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caserola Cu Tăiței De Ton Fără Coacere - Midwest, Chifteluta Sub Caserola, și Chifteluta Sub Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 linguri de sos de roșii, ou, pesmet, ceapă și sare. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-in. bile.
Așezați chiftelele pe un suport unsă într-o tigaie de mică adâncime și coaceți la 375 de minute timp de 15-20 de minute sau până când chiftelele nu mai sunt roz; scurgeți.
Între timp, într-o tigaie mare, combinați sosul de roșii rămas cu legume și condimente. Se acoperă și se fierbe 10-15 minute sau până se încălzește; se amestecă chiftelele și se lasă deoparte.
Așezați cartofii într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Se unge cu unt și se coace la 375 de minute timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; top cu amestec de chiftele. Aranjați fâșiile de brânză într-un model de zăbrele deasupra.
Coaceți, neacoperit, timp de 20-25 de minute mai mult sau până când se încălzește și brânza se topește.