Midii Cu Vin Roșu Și Usturoi Prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii cu vin roșu și usturoi prăjit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, sare grosieră, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Midii în vin alb și usturoi, Midii cu usturoi și vin alb, și Midii În Vin Alb Și Usturoi pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.