Midiile cu Pernod și smântână ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 2 și costă 5,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 631 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ardei gras, midii, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Midii cu Pernod și smântână, Pernod-midii marinate din Noua Zeelandă cu ulei de Chervil, și Stridii Braconate În Cremă Pernod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați prazul feliat, vinul alb uscat și ardeiul gras roșu într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Vin Alb Sec
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați midii. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți oala și gătiți până când midiile se deschid, aproximativ 5 minute. Folosind clești, transferați midii într-un castron mediu (aruncați orice midii care nu se deschid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați frișcă și Pernod în oală; se fierbe până când lichidul este ușor redus, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Pernod
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se amestecă pătrunjelul tocat. Întoarceți midii și orice sucuri acumulate în oală. Se fierbe la foc mic până când midiile se încălzesc, aproximativ 1 minut; condimentează cu sare și piper.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.