Mic Dejun Pizza
Micul dejun Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cheddar, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Mic Dejun Pizza, Mic Dejun Pizza, și Mic Dejun Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ungeți crusta de pizza pe ambele părți cu 1 lingură de ulei de măsline.
Așezați crusta direct pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți timp de 10 minute.
În timp ce crusta se gătește, rupeți ouăle într-un castron și adăugați lichidul de spanac rezervat.
Bateți-le bine și condimentați-le cu sare și piper.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie de 10 inci și încălziți la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați spanacul uscat, rupând bucățile și încălziți, aproximativ 2 minute. Răzuiește amestecul de legume în ouă și bate-l bine pentru a distribui spanacul uniform. Întoarceți focul la minim și turnați amestecul de ouă înapoi în tigaie. Amestecați ușor ouăle până când sunt doar setate și încă umede, aproximativ 3 până la 4 minute.
Întindeți amestecul de ou uniform pe crusta de pizza coaptă și acoperiți cu brânza. Reveniți la cuptor până când brânza se topește și se rumeneste ușor, aproximativ 1 minut.