Mi Fleică

Mi Fleică
Carnea mea ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, amestec de supă de ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, ketchup-ul, amestecul de supă, pâinea, condimentul în stil Italian și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Amestec De SupăAmestec De Supă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
PâinePâine
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine. Se modelează într-o pâine și se pune într-o tigaie de plăcintă de 9 inci sau într-un vas de copt de 9x13 inci. Ungeți partea superioară a pâinii de carne cu ketchup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de o oră sau până când marginile sunt doar crocante și blatul are o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se răcește timp de 15 până la 20 de minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista