Mi Fleică

Carnea mea ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, amestec de supă de ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, ketchup-ul, amestecul de supă, pâinea, condimentul în stil Italian și apa.
Se amestecă bine. Se modelează într-o pâine și se pune într-o tigaie de plăcintă de 9 inci sau într-un vas de copt de 9x13 inci. Ungeți partea superioară a pâinii de carne cu ketchup.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de o oră sau până când marginile sunt doar crocante și blatul are o crustă.
Se răcește timp de 15 până la 20 de minute înainte de tăiere.