Mexican Pimiento Brânză Dip
Rețeta Mexican pimiento brânză Dip ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 16. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 295 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți maioneză, faceți-o toppinguri, pimientos și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mexican Pimiento Brânză Dip, Pimiento Mac și brânză, și Pimiento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, crema de brânză, ardeii iute, amestecul de condimente taco, pimientos și coaja de tei până se amestecă bine.
Răspândiți în plăcuța de plăcintă.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până la bule. Faceți-l proaspăt cu toppingurile dorite.
Se servește cu chipsuri și legume.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.