Mexican Dip fasole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 32 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 28 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei iute, chili vegetarieni, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Supă mexicană de șuncă și fasole, Salată Mexicană De Fasole, și Pizza Mexicană Cu Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți crema de brânză uniform pe fundul unei farfurii de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Combinați 1/2 cană Monterey Jack, ceapă, chili și ardei iute verzi într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Ardei Iute Verde
Ardei Iute
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți amestecul de chili peste crema de brânză.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.