Mesclun verde cu smochine uscate și brânză de capră

Mesclun verde cu smochine uscate și brânză de capră
Mesclun verde cu smochine uscate și brânză de capră este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, frunze de andive belgiene, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mesclun verde cu smochine uscate și brânză de capră, Salată Mesclun cu brânză de capră-smochine umplute învelite în slănină, și Verdeață Mixtă Cu Nuci Pecan, Brânză De Capră Și Afine Uscate.

Instrucțiuni

1
Combinați șalotul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aranjați verdele și următoarele 3 ingrediente uniform pe 6 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
3
Se presară cu brânză de capră și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4
Stropiți cu pansament.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista