Merluciu cu ciuperci sălbatice
Merluciul cu ciuperci sălbatice este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 333 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână file de cod pacific, pătrunjel cu frunze plate, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Merluciu Cu Ciuperci Sălbatice, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Ciuperci sălbatice în Papillote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună ulei, 1/2 linguriță coajă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron, apoi se aruncă cu pește.
Prăjiți peștele pe raftul unei tigaie pentru pui de carne la 3 până la 4 inci de la căldură până când este gătit, 8 până la 12 minute.
În timp ce peștele se fierbe, încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, până când spuma dispare, apoi sotati usturoiul 30 de secunde.
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și saut până când ciupercile lichide degajă s-a evaporat, 4 până la 5 minute.
Adăugați bulion, răzuind orice bucăți maro, apoi adăugați pătrunjel, restul de 1/2 linguriță coajă și restul de 2 linguri unt, tigaie învârtită până când untul este încorporat.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust. Puneți ciupercile peste merluciu.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.