Merișor Brie Învelit În Patiserie

Merișor Brie Învelit În Patiserie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați merișor Brie învelit în patiserie. O porție conține 156 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de sos de afine cu fructe de pădure, brânză Brie rotundă, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Puf De Patiserie Înfășurat Afine Brie, Brie învelită în foietaj, și Jeleu de Brie la cuptor și ardei roșu învelit în patiserie Phyllo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. Desfaceți aluatul și separați transversal în 2 secțiuni; apăsați aluatul în pătrate de 2 (7 inci), apăsând ferm perforațiile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați brânza pe orizontală pentru a face 2 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Așezați 1 brânză rotundă, cu coaja în jos, pe centrul a 1 pătrat de aluat. (Nu scoateți coaja din brânză.) Într-un castron mic, amestecați sosul de afine și conservele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
ConservăConservă
BrânzăBrânză
AluatAluat
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se întinde deasupra brânzei; se presară rozmarin. Se acoperă cu brânza rămasă rotundă, cu coaja în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
5
Cu tăietor mic de prăjituri sau canap sau cuțit ascuțit, faceți decupaje de 1/2 până la 1 inch pentru a semăna cu frunzele de poinsettia din fiecare colț al pătratului de aluat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Rulați 3 bucăți mici de aluat în 3 bile mici; puneți decupajele și bilele de aluat deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
AluatAluat
RolaRola
7
Așezați aluatul rămas deasupra brânzei rotunde. Apăsați aluatul uniform în jurul brânzei, plierea marginilor superioare peste marginile inferioare; apăsați pentru a sigila complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
8
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Pe pătrat de folie de 7x7 inci, aranjați frunzele de aluat cu bile în centru deasupra aluatului. Ridicați folia pătrată cu poinsettia și așezați-o pe foaia de prăjituri lângă Brie învelită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți poinsettia 8 până la 11 minute sau până când se rumenesc în jurul marginilor. Ridicați din foaia de cookie cu folie; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți brânza învelită timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din foaia de cookie; așezați pe placa de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Așezați poinsettia deasupra brânzei învelite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
14
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
15
Se servește cald cu pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista