Mere Roșii La Cuptor
Merele roșii fierbinți sunt o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest desert are 200 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mere, bomboane de scorțișoară, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere coapte, Mere Coapte, și Mere Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie pătrată de 8x8 inch.
Scoateți și rezervați vârfurile de mere. Core merele, lăsând aproximativ 1/2 inch în partea de jos. Aranjați în vasul de copt.
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, bomboanele roșii cu scorțișoară și scorțișoara. Umpleți fiecare măr cu amestecul. Înlocuiți blaturile de mere.
Presărați amestecul rămas peste mere.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit 30 până la 35 de minute sau până când merele sunt fragede.