Mere, Prune și brandy Crisp
Mere, Prune și brandy Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 857 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prune uscate, făină, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mere, Prune și brandy Crisp, Cozi De Capră Fierte Cu Prune, Șalotă Și Reducere De Coniac, și Mere-Prune crocante cu Topping de alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Aduceți rachiul la fiert într-o cratiță mică și scoateți-l de pe foc. Se amestecă prunele și se lasă să stea în timp ce se face topping.
Pulsați împreună făina, 6 linguri zahăr brun, unt, sare și scorțișoară într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați ovăz și pulsați o dată sau de două ori pentru a combina.
Cojiți, sferturi și miez de mere și tăiați-le în pene de 1/2 inch.
Transferați merele într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru și aruncați cu amestec de prune și restul de 2 linguri de zahăr brun.
Presărați topping uniform peste umplutura de mere și coaceți în mijlocul cuptorului până când toppingul este maro auriu și umplutura clocotește, aproximativ 30 de minute.