Mere De Ciocolată-Caramel
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., merele de ciocolată-caramel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 232 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mere Caramele, Caramele Bomboane Mere, și Poison Toffee mere pentru Halloween.
Instrucțiuni
Clătiți merele; uscați bine pentru a îndepărta reziduurile ceroase. Introduceți un băț de ambarcațiuni în capătul tulpinii fiecărui măr.
Așezați pecanele într-un vas puțin adânc.
Combinați zaharurile și următoarele 4 ingrediente (prin unt) într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare, amestecând doar până se dizolvă zahărul și aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru cu bomboane ajunge la 325 sau pana cand siropul incepe sa se caramelizeze.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și sarea.
Lucrând rapid cu 1 măr la un moment dat și ținând mărul de băț, înmuiați în amestec de caramel, înclinând tigaia și întorcând mărul pentru a acoperi în mare parte mărul; lăsați excesul să se scurgă. Înmuiați rapid mărul în nuci pecan.
Așezați mărul, lipiți-l cu fața în sus, pe un suport de răcire; lăsați să stea până se fixează.
Puneți ciocolata într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până se topește, amestecând la fiecare 20 de secunde până se omogenizează.
Stropiți ciocolată peste mere.
Lăsați să stea până când este setat.