Mere coapte cu sos de rom-Caramel
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Merele coapte cu sos de rom-Caramel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 201 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, mere de copt, topping de caramel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Mere Coapte Cu Sos De Caramel, Mere coapte umplute cu migdale cu sos de Caramel-mere, și Mere Coapte Cu Caramel.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de jos și de sus a fiecărui măr. Folosind cuțitul de tăiere sau corerul de mere, îndepărtați miezul de pe fiecare măr.
În vasul pătrat cu microunde de 8 sau 9 inci, așezați merele în poziție verticală.
Se toarnă 2 linguri de apă peste mere. Acoperiți cu folie de plastic cu microunde, rabatând înapoi o margine sau un colț de 1/4 inch pentru a ventila aburul. Cuptor cu microunde la maxim 8 până la 10 minute sau până când merele sunt fragede. Rezervați 1 lingură de lichid de gătit.
Tăiați fiecare măr în jumătate.
Așezați 2 jumătăți de mere în fiecare vas de servire individual. Pentru fiecare porție, lingură 1/4 cană înghețată între jumătățile de mere. Într-un castron mic, amestecați toppingul de caramel, 1 lingură de lichid de gătit și romul; se toarnă peste mere.
Se presara cu scortisoara.