Mere coapte cu menta
Merele coapte cu menta este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 237 calorii. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, mere gustoase și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Marinate mere la gratar cu menta, Mere Coapte, și Mere Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Miez de mere și decojiți o bandă de 1 inch în jurul găurii din partea de sus a fiecărui măr.
Așezați merele într-un vas de copt puțin adânc.
Combinați stafidele, zahărul brun și frunzele de mentă. Umpleți merele cu amestecul de stafide. Completați umplutura de stafide în fiecare măr cu 1 linguriță de unt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 50 de minute, până când merele sunt fragede.