Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merele coapte cu arțar-afine. Această rețetă servește 8 și costă 1,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 300 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de mere rome, zahăr brun ferm, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mere Coapte Cu Nuci De Arțar, Mere Coapte Cu Arțar, și Mere Coapte Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 8 Ingrediente. Se amestecă bine; pune deoparte.
3
Curățați jumătatea superioară a fiecărui măr; așezați într-o tigaie de prăjire superficială. Umpleți centrele de mere în mod egal cu afine și pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Măr
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Se toarnă amestecul de afine-arțar peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Măr
Sirop De Arțar
5
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până se înmoaie, ungând merele de două ori cu sirop din tigaie. Pentru a servi, stropiți cu siropul rămas.