Medalioane de porc cu sos de măsline-Caper
Medalioane de porc cu sos de măsline-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de filet de porc, sare, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medalioane De Porc Cu Sos De Caper De Măsline, Medalioane de porc cu sos de măsline și capere, și Medalioane de porc cu sos de muștar-Caper.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în cruce în 8 bucăți.
Așezați fiecare bucată de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă și lăsați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați ambele părți ale porcului cu sare și piper.
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Dragați carnea de porc în făină, întorcându-vă la acoperire; scuturați excesul de făină.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți amestecul de porc din tigaie și păstrați-l la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și carnea de porc. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Adăugați vin și bulion; aduceți la fierbere. Se amestecă măslinele și caperele; gatiti 4 minute.