Medalioane de porc cu sos de măsline-Caper

Medalioane de porc cu sos de măsline-Caper
Medalioane de porc cu sos de măsline-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de filet de porc, sare, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medalioane De Porc Cu Sos De Caper De Măsline, Medalioane de porc cu sos de măsline și capere, și Medalioane de porc cu sos de muștar-Caper.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în cruce în 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Așezați fiecare bucată de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă și lăsați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
3
Presărați ambele părți ale porcului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
4
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Dragați carnea de porc în făină, întorcându-vă la acoperire; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Scoateți amestecul de porc din tigaie și păstrați-l la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și carnea de porc. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați vin și bulion; aduceți la fierbere. Se amestecă măslinele și caperele; gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
MăslineMăsline
BulionBulion
VinVin
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista