Medalioane de carne de vită ale mamei
Medalioane mama lui de carne de vită este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 6,83 USD pe porție. O porție conține 947 calorii, 51G de proteine, și 80g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați baza de vită, filetul de vită, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Medalioane De Vită Colorate În Port, Medalioane de vită cu sos de coniac, și Medalioane de vită cu slănină și Moreluri.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti feliile de vita in unt pana se rumenesc complet, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Îndepărtați feliile de vită pe o farfurie, rezervând unt și picături în tigaie.
Se sotează ciupercile și ceapa în amestecul de unt până când ceapa este limpede, 5 până la 7 minute. Împingeți legumele la marginea tigaiei.
Se amestecă vinul roșu și carnea de vită în amestecul de unt din tigaie; gătiți și amestecați, adăugând mai multă bază de vită după cum este necesar, până când sosul se îngroașă, 7 până la 10 minute.
Aranjați feliile de vită în sos. Topiți fiecare felie de vită cu o felie de șuncă. Topiți șunca cu brânză Monterey Jack. Puneți un capac pe tigaie și gătiți până când brânza se topește, aproximativ 5 minute.
Scoateți medalioanele pe un platou. Sos de lingură și legume peste Medalioane.