Medalioane de carne de vită ale mamei

Medalioane de carne de vită ale mamei
Medalioane mama lui de carne de vită este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 6,83 USD pe porție. O porție conține 947 calorii, 51G de proteine, și 80g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați baza de vită, filetul de vită, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Medalioane De Vită Colorate În Port, Medalioane de vită cu sos de coniac, și Medalioane de vită cu slănină și Moreluri.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti feliile de vita in unt pana se rumenesc complet, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați feliile de vită pe o farfurie, rezervând unt și picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se sotează ciupercile și ceapa în amestecul de unt până când ceapa este limpede, 5 până la 7 minute. Împingeți legumele la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă vinul roșu și carnea de vită în amestecul de unt din tigaie; gătiți și amestecați, adăugând mai multă bază de vită după cum este necesar, până când sosul se îngroașă, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Aranjați feliile de vită în sos. Topiți fiecare felie de vită cu o felie de șuncă. Topiți șunca cu brânză Monterey Jack. Puneți un capac pe tigaie și gătiți până când brânza se topește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți medalioanele pe un platou. Sos de lingură și legume peste Medalioane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista