Medalie de aur Sizzling Fajitas

Medalie de aur Sizzling Fajitas
Medalia de aur Sizzling Fajitas necesită aproximativ 1 oră și 33 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,82 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 489 de calorii. 90 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și luați praf de ceapă, brânză cheddar, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ biscuiți clasici Gold Medal®, împachetări grecești cu medalie de aur și prăjituri pentru câștigătorul medaliei de aur.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigibilă, combinați 2 linguri de ulei vegetal, suc de lămâie, usturoi, chimen, praf de usturoi, praf de ceapă, sos iute, sare, piper și carnea la alegere. Sigilați și aruncați punga pentru a acoperi. Marinați la frigider. *Notă bucătarului: 15 minute pentru creveți, 20 de minute pentru pui și 1 oră pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne (piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Friptură Sau Creveți Decojiți și Devenați)Carne (piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Friptură Sau Creveți Decojiți și Devenați)
(, Piept De Pui, Friptură Sau și Creveți)(, Piept De Pui, Friptură Sau și Creveți)
1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Preîncălziți-vă serverele din fontă într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de cel puțin 20 de minute, pentru a obține un sfârâit bun atunci când puneți fajitas-urile.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Încingeți grătarul exterior sau o tigaie mare de interior la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți carnea din marinată și puneți-o pe grătarul încins, aruncați marinada. Gătiți puiul până când este gătit, aproximativ 5 minute pe parte, friptura de fustă aproximativ 3 minute pe parte pentru mediu-rari și aproximativ 2 minute pentru creveți. Tăiați puiul și friptura în fâșii dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Într-o tigaie mare, încălziți cele 2 linguri de ulei vegetal rămase și prăjiți ceapa și ardeiul gras până devin crocante, cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Înfășurați tortilla în folie și încălziți-le în cuptorul cu serverele timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Când sunteți gata de servit, scoateți servitoarele din fontă din cuptor și aranjați rapid carnea și ardeii și ceapa pe el. Va începe imediat să sfârâie din grăsimea și umezeala lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Serviți sfârâind imediat cu tortilla calde și alte acompaniamente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Fajitas funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateExpert
Gata În1 h, 33 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista