Mazăre Picantă Cu Ochi Negri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea picantă cu ochi negri. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 145 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, mazăre cu ochi negri, ardei iute și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Mazăre Picantă Cu Ochi Negri, Mazăre Picantă Cu Ochi Negri, și Mazăre fierbinte și picantă cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mare la foc mediu, adăugați slănină și redați până când sunt crocante.
Scoateți slănina pe placa căptușită cu prosop de hârtie. În aceeași oală cu grăsime de slănină topită, adăugați usturoiul, ardeii iute, frunzele de dafin și mazărea uscată și amestecați pentru a combina.
Se toarnă bulionul de pui și se adaugă roșiile. Se fierbe la foc mediu-mic timp de 1 oră până când mazărea este fragedă.
Transferați aproximativ 1 până la 2 căni de mazăre într-un blender și piure până se omogenizează.
Așezați mazărea amestecată înapoi în oală și amestecați pentru a încorpora.
Se adaugă frunzele de cimbru și se condimentează cu sare și piper, după gust. Continuați să gătiți încă 15 minute.
Așezați într-un vas de servire și îmbrăcați mazărea cu zeama de lămâie, ceapa verde, cilantro și slănină înainte de servire