Mazăre cu ochi negri cu slănină și carne de porc

Mazăre cu ochi negri cu slănină și carne de porc
Mazărea cu ochi negri cu slănină și carne de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, pudră de usturoi, mazăre cu ochi negri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mazăre cu ochi negri cu slănină, Mazăre savuroasă cu ochi negri cu slănină, și Mazăre cu ochi negri cu slănină și Rețetă de Escarole.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Dacă folosiți mazăre uscată cu ochi negri, puneți-le într-o oală mare și acoperiți-le cu aproximativ 4 inci de apă. Înmuiați mazărea peste noapte, apoi scurgeți apa și clătiți. Alternativ, puteți" înmuia rapid " mazărea aducându-le și apa la fierbere timp de 2 minute. După aceasta, scoateți-le din căldură, acoperiți oala și înmuiați mazărea timp de 1 oră. Apoi, scurgeți și clătiți mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați carnea de porc. Căutați până când carnea de porc se rumeneste pe toate părțile, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați slănina, ceapa și usturoiul în oală și gătiți, amestecând, până când ceapa și usturoiul se rumenesc ușor, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați sarea, piperul negru, cayenne și praful de usturoi. Gatiti pana cand intregul amestec este acoperit cu condimente, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
CondimenteCondimente
SareSare
6
Se toarnă bulionul și apa și se lasă frunzele de dafin. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
StocStoc
ApăApă
7
Când carnea de porc începe să se destrame, adăugați mazărea pregătită în oală și fierbeți până când mazărea este foarte moale, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Gustați pentru condimente și adăugați oțet de ardei iute, dacă doriți. Aruncați frunzele de dafin și transferați mazărea cu ochi negri într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CondimenteCondimente
OțetOțet
PiperPiper
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista