Mazăre în stilul Toscanei: Piselli alla Toscana
Mazăre în stilul Toscanei: Piselli alla Toscana necesită aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 210 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți fulgi de chili, frunze de mentă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 74%. Încercați Seppie coi piselli alla romana (calmar fiert în stil Roman și mazăre), Pollo fritto alla toscana (pui prăjit în stil toscan), și Mazăre cu șuncă: Piselli al Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 6 până la 8 minute.
Adăugați zahărul, fulgii de chili și pasta de roșii și gătiți până când ruginesc 4 până la 5 minute.
Adăugați mazărea și gătiți până la foarte fraged, 8 până la 10 minute. Se condimentează cu sare.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei garnisit cu frunze de mentă.