Max și Eli Sussman 'S S' mores cu bezele de arțar-Bourbon
Max și Eli Sussman 'S S' mores cu Marshmallows de arțar-Bourbon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă servește 9. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, zahăr granulat, gelatină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 317 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați S ' mores Moon Pies cu Marshmallows de casă, Bezele Bourbon-Vanilie, și Bezele De Arțar-Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți fundul unui vas de copt pătrat de 9 inci cu hârtie pergament sau folie. Înveliți ușor cu spray de gătit și praf generos cu zahăr pudră.
Se toarnă 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic.
Se presară gelatina și se amestecă pentru a se dizolva.
Într-o cratiță la foc mediu-mare, combinați 1/4 cană de bourbon, siropul de arțar și zahărul granulat. Aduceți la fierbere și gătiți și gătiți, amestecând des, până când amestecul se înregistrează la 240 de grade pe o bomboană sau un termometru de prăjit.
Se toarnă în vasul unui mixer de stand, dacă aveți unul.
Adăugați gelatina dizolvată și restul de 3 linguri bourbon. Folosind accesoriul cu palete, bateți până se formează vârfuri rigide atunci când ridicați bătătoarele în 10 până la 12 minute. Dacă nu aveți un mixer cu suport, utilizați un mixer portabil, dar asigurați-vă că turnați siropul fierbinte într-un vas rezistent la căldură pentru amestecare și fiți pregătiți pentru puțină oboseală a brațului, deoarece timpul de bătaie este substanțial. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți în vasul pregătit și răspândiți într-un strat uniform pe marginile tigaiei.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei până când este ferm, aproximativ 4 ore.
Scoateți marshmallow - ul din tigaie și îndepărtați căptușeala. Tăiați 3/4 inch de pe fiecare margine, apoi tăiați în 9 pătrate. Cerneti o lingura de zahar pudra intr-un castron, adaugati marshmallows si aruncati pentru a acoperi.
Puneți ciocolata într-un vas termorezistent. Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, încălziți smântâna până abia fierbe. Între timp, aranjați 9 dintre jumătățile de cracker graham, cu partea de sus în jos, pe o foaie de copt și așezați o marshmallow deasupra fiecăreia.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se bate până se topește și se omogenizează.
Stropiți o parte din acest amestec de ciocolată topită peste fiecare marshmallow, închideți s ' mores cu o altă jumătate de cracker graham și serviți.