Matzo-piept de vițel umplut

Matzo-piept de vițel umplut
Matzo - umplute piept de vițel ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 3,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 453 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână boia, ulei vegetal, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Piept de curcan umplut cu Matzo și fenicul, Piept De Vițel Fiert Umplut, și Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa, morcovii si telina in ulei intr - o oala larga de 3 1/2 pana la 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se rumeneasca, 8 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce legumele se gătesc, puneți matzos într-o strecurătoare și rulați sub apă fierbinte până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MatzoMatzo
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Scoateți oala de pe foc și transferați jumătate din legume într-un castron. Răciți legumele în castron 5 minute, apoi amestecați matzos, pătrunjel, ou, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
MatzoMatzo
PiperPiper
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați cât mai mult exces de grăsime din vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
3
Tăiați un buzunar mare în pieptul de vițel: începând din centrul celei mai groase părți, introduceți un cuțit mare orizontal și tăiați în centrul vițelului cât mai uniform posibil, lăsând o margine de 1 inch pe 3 laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Pur și simplu ceapă, usturoi, ulei, boia de ardei, sare și piper într-un robot de bucătărie sau blender. Puneți pieptul de vițel pe o placă de tăiere și frecați în interiorul buzunarului cu 2 linguri pur approbe. Umpleți buzunarul liber cu umplutură matzo, lăsând o margine de 1 inch pe partea tăiată. Coaseți buzunarul închis cu ac de covor și șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
MatzoMatzo
CeapăCeapă
SareSare
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Placă De TăierePlacă De Tăiere
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se usucă carnea de vițel și se freacă ambele părți cu restul de pur și simplu. Puneți crenguțe de cimbru peste legumele rămase în oală, apoi acoperiți cu vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
LegumeLegume
VitelVitel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Acoperiți oala cu capac și fierbeți în mijlocul cuptorului până când carnea este foarte fragedă, 3 până la 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați vițelul cu o spatulă metalică largă pe o tăietură curată și lăsați să stea, acoperită lejer cu folie, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Aruncați crenguțele de cimbru și îndepărtați orice grăsime din sos. Aruncați sfoara, apoi tăiați vițelul peste Bob în felii groase de 1 inch și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
SosSos
VitelVitel
1
* Vitelul îmbunătățește aroma dacă este fiert cu 2 zile înainte. Se răcește în sos, neacoperit, apoi se răcește, suprafața acoperită cu hârtie pergament sau hârtie de ceară și oală acoperită cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Îndepărtați orice grăsime solidificată înainte de reîncălzire. Feliați carnea rece peste cereale și reîncălziți-o la cuptor cu sos într-o tigaie superficială, acoperită, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista