Matzo - umplute piept de vițel ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 3,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 453 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână boia, ulei vegetal, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Piept de curcan umplut cu Matzo și fenicul, Piept De Vițel Fiert Umplut, și Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, morcovii si telina in ulei intr - o oala larga de 3 1/2 pana la 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se rumeneasca, 8 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce legumele se gătesc, puneți matzos într-o strecurătoare și rulați sub apă fierbinte până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Matzo
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Scoateți oala de pe foc și transferați jumătate din legume într-un castron. Răciți legumele în castron 5 minute, apoi amestecați matzos, pătrunjel, ou, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pătrunjel
Matzo
Piper
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați cât mai mult exces de grăsime din vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
3
Tăiați un buzunar mare în pieptul de vițel: începând din centrul celei mai groase părți, introduceți un cuțit mare orizontal și tăiați în centrul vițelului cât mai uniform posibil, lăsând o margine de 1 inch pe 3 laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Pur și simplu ceapă, usturoi, ulei, boia de ardei, sare și piper într-un robot de bucătărie sau blender. Puneți pieptul de vițel pe o placă de tăiere și frecați în interiorul buzunarului cu 2 linguri pur approbe. Umpleți buzunarul liber cu umplutură matzo, lăsând o margine de 1 inch pe partea tăiată. Coaseți buzunarul închis cu ac de covor și șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Piper
Matzo
Ceapă
Sare
Vitel
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Sfoară De Bucătărie
Placă De Tăiere
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se usucă carnea de vițel și se freacă ambele părți cu restul de pur și simplu. Puneți crenguțe de cimbru peste legumele rămase în oală, apoi acoperiți cu vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Legume
Vitel
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Acoperiți oala cu capac și fierbeți în mijlocul cuptorului până când carnea este foarte fragedă, 3 până la 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați vițelul cu o spatulă metalică largă pe o tăietură curată și lăsați să stea, acoperită lejer cu folie, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De Aluminiu
9
Aruncați crenguțele de cimbru și îndepărtați orice grăsime din sos. Aruncați sfoara, apoi tăiați vițelul peste Bob în felii groase de 1 inch și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Sos
Vitel
1
* Vitelul îmbunătățește aroma dacă este fiert cu 2 zile înainte. Se răcește în sos, neacoperit, apoi se răcește, suprafața acoperită cu hârtie pergament sau hârtie de ceară și oală acoperită cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Hârtie De Ceară
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Îndepărtați orice grăsime solidificată înainte de reîncălzire. Feliați carnea rece peste cereale și reîncălziți-o la cuptor cu sos într-o tigaie superficială, acoperită, 45 de minute.