Matzo Migdale Fragile

Matzo Migdale Fragile
Matzo migdale fragile necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 119g de grăsime, și un total de 3006 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de migdale, apă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Încercați Matzo Casant, Migdale Fragile, și Migdale Fragile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți matzo farfel într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1/2 până la 1 inch) și prăjiți, amestecând și agitând tigaia ocazional, până devin aurii, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MatzoMatzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se transferă într-un castron, apoi se răcește tigaia și se tapetează cu o căptușeală antiaderentă, cum ar fi Silpat sau cu folie (partea strălucitoare în jos). Dacă folosiți folie, periați folia cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Aduceți zahărul, apa și sarea la fiert într - o cratiță grea adâncă de 2 până la 2 1/2 litru la foc moderat, amestecând încet până când zahărul este dizolvat. Fierbeți ușor, fără a amesteca, dar spălați orice cristale de zahăr pe partea laterală a tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece, până când siropul începe să devină auriu. Continuați să fierbeți, învârtind tigaia ocazional, până când siropul este un caramel auriu profund. Scoateți imediat tigaia de pe foc și amestecați cu grijă untul cu o lingură de lemn (amestecul se va ridica și va bule energic). Când barbotarea începe să scadă, amestecați imediat matzo farfel prăjit și migdalele și turnați rapid în tava de copt, răspândind și netezind cu spatele lingurii înainte ca amestecul să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
MatzoMatzo
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Transferați tava de copt într-un raft. Dacă utilizați o tigaie căptușită cu folie, răciți fragil pentru a se încălzi în tigaie, apoi îndepărtați folia și transferați fragil în raft pentru a se răci complet. Dacă utilizați căptușeală antiaderentă, răciți complet fragil în tigaie. Spargeți fragile cu mâinile în bucăți de mușcătură sau transformați-le într-un topping: rupeți în bucăți mari cu mâinile, apoi puneți fragile într-o pungă de plastic sigilabilă rezistentă, sigilați punga, forțați excesul de aer și bateți ușor cu un sucitor în bucăți mai mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista