Matzo Brei cu cireșe prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Matzo Brei cu cireșe prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de suc de portocale, matzo, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Matzo Brei Cu Pere Și Vișine Uscate, Luminat Matzo Brei aka matzo prăjit, și Matzo Brei.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.Amestecați toate ingredientele împreună într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și întindeți cireșele într-un singur strat. Prăjiți, amestecând ocazional, până când cireșele sunt înmuiate, suculente și clocotite, aproximativ 20 de minute.
Așezați bucățile de matzo într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și întindeți-le într-un strat uniform.
Adăugați apa și amestecați ușor până când bucățile sunt umezite uniform.
Lăsați să stea până când apa a fost absorbită, aproximativ 1 până la 2 minute.
Bateți ouăle și sarea într-un castron mediu până când ouăle sunt sparte.
Se toarnă amestecul de ouă peste matzo înmuiat și se amestecă pentru a se combina.Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la spumare.
Adăugați amestecul matzo și, folosind o spatulă de cauciuc, apăsați-l într-un strat uniform. Gatiti netulburat pana cand fundul se rumeneste si amestecul este setat, aproximativ 5 pana la 7 minutes.To întoarceți, glisați brei pe o farfurie mare.
Așezați o a doua farfurie mare cu susul în jos peste brei și inversați-o pe a doua farfurie. Glisați brei înapoi în tigaie și remodelați-l dacă este necesar cu spatula de cauciuc. Gatiti pana cand a doua parte se rumeneste, cu aproximativ 7 pana la 8 minute mai mult.Glisați matzo brei pe o tăietură și tăiați-o în pene.
Transferați cireșele prăjite și sucurile lor într-un bol de servire.
Serviți matzo brei cald, trecând cireșele prăjite și scorțișoara și zahărul (dacă folosiți), pe lateral.