Marsala de pui cu ciuperci Portobello

Marsala de pui cu ciuperci Portobello
Marsala de pui cu ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 452 calorii, 28G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos rumenit, jumătăți de piept de pui - bătut la 1/ness, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Marsala cu ciuperci, Pui Cu Ciuperci Și Marsala, și Pui Marsala Sans Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți 1/2 cană de unt și încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati feliile de ciuperci in tigaie pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc, se acoperă pentru a se încălzi și se lasă deoparte.
4
Topiți untul rămas și încălziți uleiul rămas într-o cratiță la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati usturoiul pana se inmoaie, apoi amestecati treptat faina. Creșteți căldura la mare și turnați bulionul de vită și vinul Marsala. Se condimentează cu sare și piper kosher și se amestecă în sosul de rumenire. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Se amestecă ciupercile, rezervând untul rămas și uleiul în tigaie. Acoperiți cratița, scoateți-o de pe foc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Condimentați puiul cu sare și piper și dragați în făina rămasă. La foc mediu, reîncălziți untul și uleiul rămas în tigaia folosită pentru a găti ciupercile. Gatiti puiul 2 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste. Aranjați puiul în fundul unui vas de copt de 9x13 inci și acoperiți cu amestecul de sos și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Acoperiți vasul de copt și coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista