Marocan Butternut Squash, năut și Quinoa Tagine

Marocan Butternut Squash, năut și Quinoa Tagine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii Marocani, năutul și quinoa Tagine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 567 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.86 pe portie. 2378 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de harissa, coriandru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tagine marocane de naut cu cuscus de Quinoa, Marocan Butternut Squash & Cartofi Dulci Tagine, și Supă marocană de năut și dovleac.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul, ghimbirul, turmericul, chimenul, coriandrul, scorțișoara și ardeiul cayenne și sotati până la parfum, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
TurmericTurmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Adăugați quinoa, bulionul, nautul, harissa, mierea, stafidele, măslinele, lămâia conservată, sarea și piperul, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
HarissaHarissa
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Adăugați dovlecelul și continuați să fierbeți, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
6
Se amestecă coriandrul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista