Marmeladă de portocale de morcovi cu scorțișoară și stafide aurii
Marmelada de portocale de morcovi cu scorțișoară și stafide aurii ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 60. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 49 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 90 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cap la magazin și ridica suc de lamaie, unt, portocale buric, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de morcovi gătită cu nuci de pin și stafide aurii, Salată de ridiche prăjită cu zahăr de scorțișoară cu migdale și stafide aurii, și Tort de iaurt portocaliu cu stafide aurii și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu. Spălați portocalele și îndepărtați coaja în sferturi. Îndepărtați cât mai mult din miezul alb posibil. Feliați subțire coaja pe lungime, apoi tăiați aproximativ transversal în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Pectină
Suc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați coaja într-o oală mare și adăugați bicarbonat de sodiu și 2 1/2 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe ușor timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Între timp, tocați grosolan portocalele și îndepărtați orice semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Transferați portocalele într-un robot de bucătărie și pulsați până când bucățile de portocale sunt rupte, dar încă groase, aproximativ 8 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați portocale și morcovi în oală cu coaja și aduceți la foc mic. Simmer, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Măsurați amestecul. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni. Dacă aveți mai puțin, adăugați puțin mai multă apă. Dacă aveți mai multe, aruncați extra.) Amestecați stafidele, sucul de lămâie, apa de calciu, scorțișoara și untul și reveniți la fierbere. Se amestecă amestecul de zahăr-pectină și se readuce amestecul la fierbere completă, amestecând constant. Se fierbe tare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Resturi Proaspete
Pectină
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Scoateți oala de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața marmeladei cu o lingură de metal rece. Puneți marmelada în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.